sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Juokse sinä humma...

Käytiin taas :)
Hewi oli tällä kertaa tallissa, sieltä se kurkisteli oven yli pää kallellaan ja heinää suupielessä. Riimut päähän ja käytävälle harjattavaksi. Sällihän nautti taas ihan kympillä kun 2 tätiä putsaa ja puunaa.
Carita toi valjaat lähistölle, ilmotti että tos on noi ja kärrit on tuolla. Okei, oletat että me osataan jo laittaa tälle vehkeet? No eihän siinä muuta kuin yrittämään ja kyllähän tuo melkein jo onnistui. Ihan lopussa joutui hihkasemaan a-pu-va, miten nää remmit nyt meneekään :) Suitsien laitto ei ole helppo nakki vieläkään mutta mä tein sen!
Lenkille ei sentään meitä vielä keskenään päästänyt vaan lähti itse ajamaan ja Seijan vuoro oli mennä kyytiin, sai ajaakin (hiukan olen kade) :)

                                        miten tänne nyt sit loikataan....

                   

 
  Seija otti kännyllä videonpätkääkin todisteeksi että ravaa se
http://youtu.be/dGiMbC5wqQ0

Lenkin jälkeen pesulle, kuivaus, loimi niskaan ja karsinaanHuima muutos on tapahtunut neljässä viikossa. Hewistä on tullut jäntevä urheilijanalku :)
Luonne on pysynyt samana, mikään ei oikeesti pelota. Eilenkään ei mitään pöhinöitä vaikka naapuri poltteli roskia tien vieressä, pressuja oli joka paikassa ja takas tullessa oli setä tuliaan kohentelemassa ja risuja lisäämässä.

3 kommenttia:

 1. Jestas miten säikähdin kun avasin blogin ja sieltähän tuijottikin itse orhimus :D . Hieno kuva, ei siinä mitään. Se vaan hieman yllätti :D .
  -Tiina-

  VastaaPoista
 2. Hih, koitan pitää lukijat pirteinä :)

  VastaaPoista
 3. Hiukan pienensin sitä niin ei ehkä tunnu että turpa on naamassa kun blogin avaa ;)

  VastaaPoista