keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

lomailua

Hewi on ollut nyt sattuneesta syystä kevyellä, kahteen viikkoonhan ei hiitille saanut mennä. On sitten kävelty sekä aisoissa että ilman ja hengailtu ihan urakalla. Humppatukkaa ei tunnu haittaavan, sopivasti sattui nää helteetkin :)
Tuossa kun on noita piknik-retkiä sen kanssa tullut tehtyä niin huomasin taas että Hewi ehkä kuvittelee olevansa orava. Se nimittäin syö kuusenkäpyjä. Ihan oikeesti se suorastaan ilahtuu löytäessään kävyn ja rouskuttaa sen hyvällä halulla. Onko muiden hevosilla samanlaisia outouksia?

On me opeteltu yksi uusi temppu, kun itse koukistan jalkaa niin Hewi tekee saman. Sirkusura on siis lisätty eläkevuosien vaihtoehtoihin :D
Sehän jo osaa kumartaa, seurata vapaana vaikka miten päin, peruuttaa käsimerkistä, pukkailla palloa päällä sekä nyt myös jaloilla. Juoksutuskin sujuu ilman liinaa ympyrällä.

Itse ollaan käyty raveissa Loviisassa. Risto on hoidellut radan portteja ja minä olen nyt katsellut touhua tuomaritornista käsin (sihteerikön hommia opetellut). Ihan mielenkiintoista päästä seuraamaan tuomareiden työskentelyä, on se tarkkaa hommaa. Lähdöt katsotaan nauhaltakin vielä moneen kertaan että varmasti tulee oikeat merkinnät.
Ai että miten mä olen sinne torniin päätynyt? Tuli liityttyä tuossa talvella Loviisan ravinaisiin ja sitä kautta tietysti pääsi radalle tekemään hommia. Radan kunnostustalkoisiin oltaisiin kyllä osallistuttu keväällä muutenkin. Kun kerran siellä käydään reenaamassa niin on kivempi mennä kun on jotain tehnyt radan eteen ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti