sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Huoltotauko

Lauantaina käytiin. Masterin kilpakärrit perään testiä varten ja radalle, Risto ajoi. Verryttelyt meni hienosti ja reippaasti kuskin yrittäessä jarrutella menohaluista Hewiä. Porukkaakin oli ihan kivasti samaan aikaan ja tarkoitus oli että ajavat kilpailusuuntaan sitten ihan reipasta. Juu, ajoivat ne, Hewi ilmoitti että ei käy. Muuten meni ok mutta varikkokaarteesta ulos ja voimakkaasti.
Valmentajatäti koki jonkunlaisen ahaa-elämyksen ja hiitin jälkeen pyytämään ratatallilta taivuttajaa vasemmalle ej:lle. Nyyti taivutti ja sieltähän se ongelma löytyi. kavio-ja vuohisnivel reagoivat. Ei pahasti mutta sen verran että tohtorille tulee asiaa.
 Piikityshän noille nivelille varmaan tulee eli parin viikon (ainakin) huili.

Ostettiin kuitenkin uudet (käytetyt) kilpakärrit (ne Masterit) koska edelleen se uskonto on 10 ja matikka nelonen.
Hewi täytti perjantaina vuosia, 9 on nyt numero eli vielähän tässä on aikaa...
6 kommenttia:

 1. näyttää vaalean ruskealta ensimmäisessä kuvassa. onko väri muuttunut iän myötä.

  VastaaPoista
 2. Taitaa heijastaa noi keltaset seinät. Noissa ravikuvissa on oikeempi väri.

  VastaaPoista
 3. Paranemisia Hewille! toivoo: Saikku-Salama ja tukijoukot

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Eiköhän tästä vielä nousta ja jatketaan harjoituksia ;)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa olla seuraavalla kerralla tarkkana, kokemattomat hevoset kyllä yrittää tallialueelle ilman ongelmiakin. Eli kuski hereillä tai ammattimies kärryille, jolle kerrottiin että näin pääsi käymään.

  Jos vastaisuudessa sama ilmenee, ei ikinä kilpailusuunnasta tallialueella vaan jatketaan ohi ja käännetään parin sadan metrin jälkeen. Jos hevonen tekee startissa noin, pahimmassa tapauksessa kanssakilpailija loukkaantuu, lievässä hajoaa varusteita ja hevonen passitetaan koelähtöön.

  VastaaPoista
 6. Onneksi kuski oli kyllä hereillä eikä Hewi tallialueelle päässyt vaikka yritys oli kyllä kympin arvoinen. Kiitos vinkeistä, ei olla kyllä poistuttukaan radalta kilpailusuunnasta vaan aina loppuverkka tehty toiseen suuntaan ja siitä suunnasta pois. Tuolloinkin se joutui olemaan radalla niin kauan että meni kurvin kiltisti, tosin hitaassa tempossa. Mutta kävi mielessä että vaikka olis kipeekin niin ei ehkä kannata opettaa että temppuilulla pääsee. Toivotaan ettei enää edes yritä kun jalka on nyt hoidettu.

  VastaaPoista