perjantai 29. elokuuta 2014

Humppatukka radalla

Käytiin taas :) Hewi vastasi tarhasta vihellykseen hirnahtamalla ja hörinällä, kivasti tunsimme olomme tervetulleiksi. Radalla se jolkotteli mukavasti. Ruunaus on nyt päätetty tehdä joten saattaa olla että seuraavissa kuvissa ei enää esiinny ori.
Näissä nyt kumminkin vielä esiintyy5 kommenttia:

 1. Onko kellon kanssa ajettu yhtään? Millaista vauhtia kellottelee?

  VastaaPoista
 2. Ei ole taidettu vielä kellon kanssa ajella. Ei ainakaan valmentaja ole asiasta maininnut. Kehunut vaan että nätti ravi, hyvä ajaa ja kyllä sillä vauhti tulee riittämään.

  VastaaPoista
 3. no kyllä nyt jotain kellotuksiakin pitäis olla jo omistajalle kertoo. koska tähdätään koelähtöön? nättiä ravia ne muutkin osaa mennä mutta jonkunlainen suunnitelma pitää olla jotta sataset eivät ihan rahapussista vuosikausia turhaa juokse

  VastaaPoista
 4. Noo...hiljaa hyvä tulee. Sen verran oli juttua ettei vielä ole edes kovaa ajeltu. Kaikki aikanaan ja edetään hevosen mukaan. Meillä ei ole kiire ja luotetaan valmentajan ammattitaitoon ihan täysin. Mennään koelähtöön sitten kun on valmista. Tuota hevosta ostaessa on jo tiedetty se että aikaa ja rahaa menee, välttämättä koskaan ei tule :) Vuosipäivä lähestyy, kirjoitan sitten pidemmän tarinan siitä mitä nyt on jo saatu.

  VastaaPoista
 5. Kaiken lisäksi jos otetaan huomioon että nollasta lähdettiin ja vuosi tulee kohta täyteen niin voiko se vielä ollakaan valmis?

  VastaaPoista