lauantai 23. marraskuuta 2013

Hölköttelyä

Jee, mä sain tänään hetken ajaa! Tosin lähinnä käveltiin, muutama raviaskel välissä mutta siis rauhallista tahtia anyway. Vaan on se mukavan tuntuinen ohjastettava :)

Ennen lenkille lähtöä oli tietenkin taas putsaus ja puunaushetki. Suorastaan huvitti että Hewi varmaan kuvittelee olevansa kuningas jonka ympärillä pyörii ahkerat palvelijat. Riston ja mun apuna oli talon tytär ja hänen kaverinsa. Että sellanen orhi, lapsetkin voi hoitaa. Puhumattakaan miehestäni joka vasta opettelee hevoskammostaan eroon. Vaan tuo on just sopiva siihen, ei tartte pelätä kaviota eikä leukoja :)

Jottei nyt liian ruusuista kuvaa annettaisi niin molemmat takaset oli hiukan paksuina karsinasta otettaessa. Liikunnalla kyllä laskee eikä onnu mutta ovat täynnä kurarupea. Niitä siis pestään ja rasvataan ja rasvan päälle on laitettu kääreet, penisilliinikuurin sai myös noin viikko sitten. Viisaammat sanoo että menee ohi aikanaan, tähän siis luotamme. Että lumia ja pakkasia kiitos ;)

Uudet kengätkin oli laitettu alle ja meille jätetty "ensi kengät". Jostain syystä valmentajaa hiukan huvitti että halusimme ne säilyttää :D

Videonpätkää lenkiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti