keskiviikko 13. joulukuuta 2017

No nyt on enemmän kuin yksi

Joku näitä kai katselee, laitetaan sit. Tältä päivältä pari räpsyä
Humppaheikille kuuluu hyvää, kavionpohjan arkuuskin on tainnut kadota. Valjaissa ei ole ollut, en ole viitsinyt kovilla teillä kaviota kiusata. Ensi viikolla ehkä päästään taas tositoimiin.
11 kommenttia:

 1. Minä ainakin katselen! Hyvää talven alkua teille!

  VastaaPoista
 2. Ja minä katselen, käyn useamman kerran viikossa tarkistamassa, onko kuulumisia.Odotellessa sitä päivää, että pääsen taas teitä tervehtimään...Terveisin Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mekin Hewin kanssa odotellaan että sulla kiireet hellittäisi :)

   Poista
 3. Minäkin olen kaikki tarinat lukenut alusta asti ja mielelläni katselen kuviakin. Uteliaana olen seurannut pääsettekö joskus starttiin ja mitä muuta puuhailette. Kivan näköistä tekemistä, tykkäsin niin paljon, että joskus soitin ja tarjosin omaa hevostakin sinne harrastuskaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä. Mitä sun hevoselle kuuluu nykyään?

   Poista
 4. No se menis kyllä lujaa, kun kaveri valmensi, mutta ei vaan tahdo mennä lujaa radalla kilpailusuuntaan. Raviuran sai siis heittää lopulta romukoppaan. Nyt on pari viikkoa aikaa löytää joku koti hevoselle tai jompi kumpi meistä jää kodittomaksi. Voi kun jostain löytyisi vielä innokas harrastaja lyhyemmäksikin aikaa (saisin kesällä liisattua siitokseen) tai vaikka hevosen loppuelämäksi.

  VastaaPoista
 5. Mahtava tuo neljännen kuvan häntä!! :D

  VastaaPoista