lauantai 24. lokakuuta 2015

Aina ei mee kuten Strömsössa

Käytiin radalla ja ei oo paljon kehumista. Kiukuttelee, nykii päätään, ei ravaa, kiukuttelee.....ei anna ohjata ja häntä pyörii kuin karuselli.  Ensin riisuttiin etusuojat ja vähän parani mut ei tarpeeks. Kuski Esa ilmotti että hän aloittais suun tutkimisella. Kurkisti sitten leukojen väliin ajon jälkeen ja vertahan siellä, toisessa poskessa. Toihan on raspattu vasta kesäkuussa mutta jotainhan siellä nyt on pielessä. Ei siis muuta kuin kilauttamaan tohtorille. Jee, tätä on raviurheilu4 kommenttia:

 1. Tai koko hevosurheilu... :D Toivottavasti ei isompaa ole Hewin suussa. Paranemisia pojalle!

  VastaaPoista
 2. Linkkaan tähän toisne heppablogin jossa juuri on käyty hammaslääkärillä: http://tosisurkeahevosploki.blogspot.fi/

  Tuon perusteella siis voisi varovasti suositella, että kävisitte jollain specialistilla, joka rauhoittaa hevosen ja tutkii ihan kunnolla. Tosin minä en yhtään muista kenellä, missä ja miten ne Hewin hampaat on kesäkuussa hoidettu.

  Joka tapauksessa rapsutukset hienolle Hewille!

  VastaaPoista
 3. Kesäkuussa oli juurikin spesialisti joka rauhoitti (aina tuo on raspaukseen rauhoitettu) ja tutki kunnolla :) Sähköraspilla raspasi.Hän vaan silloin sanoi että puolen vuoden välein kannattaa tarkistuttaa hampaat. Kuitenkaan mitään sen suurempaa ongelmaa ei suusta löytynyt. No, onhan tässä jo kulunut melkein 5 kk eli voi olla että on tehnyt piikkejä tai sitten vain purrut poskeensa. Sunnuntaina on tohtori tulossa, katsotaan mitä löytyy vai tarviiko mennä sitten Vermoon.

  VastaaPoista