keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Yökylässä, hiitillä ja klinikalla

Hewi oli viime lauantaina niin vaikean oloinen ajossa että päätettiin viedä se taas ammattilaisen käsiin. Koska meillä on vain yksi auto jonka Risto tarvitsee päivisin töihin vietiin se tiistai-iltana jo Markolle. Seuraavana päivänä oli sitten ajon vuoro ja koska se ei palautunut kunnolla ehdotti Marko hengitysteiden tähystystä.
Täyden palvelun talossa kun oltiin hoitui klinikkakäynti samalla reissulla ja kyllähän sieltä syy löytyi.
Keuhkoputki tulehtunut. Markohan sanoi jo edellisellä kerralla että hänen mielestään Hewi on kipeä. Ai uskoinko? En, hevonen vaikutti ihan terveeltä. Juu. tästä lähtien uskon kyllä heti.


Pientä kiukuttelua on kyllä ollut havaittavissa johon mun olis pitäny reagoida voimakkaammin. Mutta, jos niiden oireiden perusteella mietitään niin 98 % tuntemistani hevosista on kipeitä... Soimaan nyt kuitenkin itseäni ja yritän jatkossa olla fiksumpi. Ratsastaessa Hewi on ollut ihan normaali, jopa oikein hyvä.  Siinä se ei kuitenkaan rasitu lähellekään siten kuin hiitillä.

Samalla keikalla lisättiin lääkearsenaaliin mahalääke, pieni epäilys on että vatsa on ärtynyt joten lääkitään kun siitä ei ole haittaa.

Kaksi viikkoa tarhailua, kolmas kävelyä ja sitten kontrolliin.

Näin muuten vähän aikaa sitten kuvan jossa trailerin takana oli tarra "Raviurheilu on miellyttävä tapa köyhtyä", jep, jep :)

1 kommentti:

  1. Tsemppiä Hewille! <3 Ei pitäisi ruoskia itseään, kun jälkikäteen on aina niin kovin helppoa sanoa, että "minun olisi pitänyt huomata". Mutta itsekin soimaan itseäni aina kaikesta, kun "minun olisi pitänyt huomata..." :D

    VastaaPoista