maanantai 22. joulukuuta 2014

Pyjamabileitä ja karvamopoja

Hewi oli aamuyöstä (ajankohta arvioitu) tullut langoista läpi ja tallin pihalle hengailemaan. Oripoikien (about 4 vuotiaita, issikka ja ic) kanssa niillä oli ollu jotain poikien juttuja jotka sitten jatkuivat pitkin päivää hirnunnan merkeissä. Ei vaurioita hevosissa, tallin omistaja Minna oli vaan saanut silmät auki hiukan tavallista nopeemmin aamukahvin jälkeen. Hyvin oli Hewi antanut kiinni, riimut päähän vaan ja pikkutarhaan.

Päivällä oli hiukan uninen hevonen, valjastettaessa meinasi puomille nukahtaa :D Pellolla se sitten kyllä viimeistään heräsi kun Tuulin (http://pieniakavioita.blogspot.fi/) pikkuponit tulivat samalle pellolle ajelulle. Perähevosena ollut Braamer heitti hiukan ilopukkeja ja Hewiä alkoi melkeen jo pelottaa :) Tottui kyllä nopeasti.

Melkosen makee tunne kun ajaessa ei tarvii kuin sanoa; mennääs vähän hölkällä ja polle siirtyy raville. Hidastaessa riittää kun sanoo; kävellään :D

Ei oo muuten verkkoloimen voittanutta. Pinta-hiessä olevan hevosen kun harjaa, laittaa verkkopaidan ja fleecen niin puolen tunnin päästä on kuiva polle :)

Varustehankinnat on edistyneet, treenikärry ostettu ja pientä fiksausta kun tehdään niin on hienot. Ohjat ostin facesta kirppikseltä, kiitos myyjälle hyvistä kaupoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti