maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kurssitettu

Viikonloppu meni rattoisasti ravivalmennuksen peruskurssilla Lahdessa, C-taso oli kyseessä. Hewiläisiä oli 2, minä ja Harri. Kyllä tuli tietoa! Perjantaina aloteltiin ja sunnuntaihin asti jatkettiin. Joku on joskus sanonut ettei valmentaminen mitään rakettitiedettä ole...ei vai?

Kurssin kouluttajina toimivat Anne Takapuro, Pertti Hartikka ja Ismo Haapanen. Erittäin innostuneita ja asiansa omaavia ihmisiä.
Testianalyysit ja testivälineet tuli tutuiksi ihan käytännössäkin demohevosen ravatessa radalla. Huoltopuolelta päästiin tekemään tuttavuutta kiropraktiikan maailmaan ja venytyksiin. Samalla opeteltiin miten tunnustellaan jalkojen ojentajat ja hankoside.

Tiesittekö muuten että reenin jälkeen kannattaisi antaa hevoselle suolavettä? Tämä ja monta muuta vinkkiä hevosen hyvinvointiin saatiin. Ihan huippua, suosittelen lämpimästi kurssia. Sehän on avoin kaikille joten osallistumaan pääsee kyllä, ei tarvitse olla valmiiksi valmentaja tai edes ravi-ihminen.

Ai juu, saatiin me todistuksetkin vaikka olin omalla kohdallani ihan varma että joudun jäämään viikoksi vielä opiskelemaan :)


2 kommenttia:

  1. Odotahan kun innostut käymään vielä B- ja A-kurssitkin. Sitten se vasta rakettitieteeksi menee. Itse oon käynyt ne kaikki ja suosittelen lämpimästi kaikille muillekin!

    VastaaPoista
  2. Kovastihan ne B-kurssille meitä yllytti :) Kiinnostais kyllä vaikken mä valmentajaksi kyllä aio. Mutta tietoa olis kiva saada lisää.

    VastaaPoista